Att köpa hund

Så flyttar du enklast med hund i Norrtälje

Du ska flytta och har väldigt mycket att göra. Packa ner saker, städa ur din bostad och så har du en hund att ta hand om. Hur lyckas du med flytten på smidigaste sätt?

Överlåt flytten till en flyttfirma

Det är väldigt mysigt att ha en fyrbent vän, men när man flyttar kan den ibland vara lite i vägen eller så blir hunden stressad. Den ser att något händer och vill vara nära dig. Du är ju en trygghet. Då kan det vara skönt att bara överlåta flytten till en professionell flyttfirma. De bär både möbler, porslin och alla hundsakerna åt dig. Allt du behöver göra är att förflytta dig, din familj och hunden till den nya bostaden. Anlita Qleano som din flyttfirma i Norrtälje och få en kostnadsfri offert inom 1 minut. Du kan även anlita Qleano för att städa ur din gamla bostad.

Innan du flyttar

Oavsett om du anlitar Qleano eller flyttar själv, så är det riktigt smart att planera och börja rensa bland dina saker så snart som möjligt. Glöm inte bort att gå igenom hundsakerna på samma gång. Naturligtvis ska du behålla alla hela saker, men även söndertuggade leksaker som din hund älskar. Det är också klokt att du behåller den gamla hundsängen, så att hunden känner sig trygg med sin hunddoft när den kommer till den nya bostaden. Däremot är en flytt ett perfekt tillfälle att både slänga, sälja eller ge bort nötta hundhalsband och koppel, liksom trasiga saker och kläder som du inte använder.

Flyttstädningen

Om du har hund måste du städa lite extra. Antingen börjar du städa i riktigt god tid, eller så anlitar du professionell flyttstädning som får städa igenom hela bostaden efter att du har flyttat ut. Tänk också på att hundhår verkligen kan fastna överallt, som bakom lister, under ugnen och på andra ställen som du inte tänker på. Därför kan det vara riktigt skönt att överlåta städningen till en extern städfirma.

Du kanske också gillar…